Solifer  Fendt  Carado  Giottiline  Hymer 
UdskrivKontaktEmailTilbage til startside
   
Udlejning
Vogne til Export
Info om os
Autocamperinstruktion
Autocamper film
Gode råd ved køb.
Billige Vinduer
Autoc. Nordkapp
Salgsvogne tilbud
TV OVERSIGTEN
Kommissionssalg
Brugte vogne
Vejret de næste dage
Nye vogne
Autocamperinfo
 Tysklandshandel
 Autocamperoplevelser
 Campertur i Storbri.
 Flash 06 2011
 Sådan samles Exsis
 Test af Hymer Exsis
 Udstyrspriser autoc.
 Reimo Minicamper
Indlejning
Caravanparkering
Værksted & Service
BT' campingsider
Kommende aktiviteter
Nyheder
Billedserier
Teknisk info.
Campingoplevelser
Info om regler m.m.
Links
NC på FACEBOOK
Turistforeningen

Antal brugere online: 4162

Neergårds Camping
Rundageren 23
2640 Hedehusene
Tlf. 46 56 16 98

Værksted:
Tlf. 46 55 00 15


Vi spørger!
Vort TESTCENTER tilbyder mange forskellige servicepakker - men måske mangler der nye - Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Vask af din vogn?
  Polering af din vogn?
  Ombetrækning af hynder?
  Nye bordplader?
  Montering af solenergi?
  Montering af gulvvarme?
  Montering af klimaanlæg?

Autocamper info.
Køb af autocamper på grænsenummerplader
Køb af autocamper på grænsenummerplader - uden afgift.

Neergårds Camping har gennem mange år specialiseret sig i salg af fabriksnye autocampere til såvel danskere, som udlændinge, uden nogen form for afgift.

Hvem kan købe autocampere på grænsenummerplader?

I realiteten kan alle købe en autocamper på grænsenummerplader, men der er forskellige regler.

Hvis Du bor i udlandet, eller agter at rejse til et andet land, kan Du som dansker købe en autocamper uden afgift og uden betaling af dansk moms. De danske myndigheder sender en meddelelse til myndighederne i det land Du rejser til – og Du skal så herefter betale national gældende moms i det land Du er tilmeldt eller tilmelder Dig.

Hvis Du bor i Danmark, og bortrejser fra Danmark i minimum 6 måneder og maksimum 12 måneder kan Du købe en autocamper på grænsenummerplader – uden betaling af registreringsafgift – men Du skal betale 25% dansk moms – idet Du er herboende.

Du kan stadig beholde Din danske bopæl - og skal ikke flytte adresse til udlandet, Du bor i Din autocamper i det halve år – eller mere – Du er bortrejst. Såvel familien som autocamperen skal opholde sig udenfor Danmarks grænser i minimum 6 måneder. Der kan gives tilladelse til kørsel med grænsenummerplader i max. 12 måneder. Herefter skal autocamperen indregistreres på nationale nummerplader, hvor der betales afgift ifølge de regler som er gældende i det pågældende land. Det er som regel muligt, at få køretilladelse i Danmark 21 dage før udrejsen. Der betales ikke grøn ejerafgift i den periode autocamperen er indregistreret på grænsenummerplader.

En autocamper er et transportmiddel, hvor der af EU borgere svares national moms i det land, hvor man er bosat og indregistrerer autocamperen.

Det betyder at danske statsborgere som er bosat i et andet EU land ikke skal betale dansk moms - ved køb af en fabriksny autocamper, men moms i det land man er tilmeldt. Og det betyder ligeledes, at familien som er bosiddende i Danmark skal betale dansk 25% moms ved køb af autocamper på grænsenummerplader.

Neergårds Camping anbefaler derfor familien, som skal køre i flere måneder, at købe en tysk indregistreret autocamper i vort tyske selskab i Burg auf Fehmarn. Du skal ikke betale registreringsafgift og Du skal betale 16% tysk moms indtil den tyske moms ved årsskifte 2006/2007 stiger til 19%. Du bestemmer selv hvor mange måneder Du vil køre i udlandet. Du må ikke køre i Danmark.

Vi står til rådighed med alle oplysninger og vi sørger for alt papirarbejde med godkendelsen hos Statens Bilinspektion - ansøgning om tilladelse til kørsel med grænseplader og indregistrering på grænsenummerplader. Og skal autocamperen tysk indregistreres klarer vi også hele papirarbejdet for dig.

Regler for kørsel med danske grænsenummerplader
Flere og flere danskere udnytter muligheden for at købe en fabriksny autocamper - helt uden regidtreringsafgift og uden moms.
Reglerne findes her ved at klikke på Fil:


Fil:  Grænsenummerplader
Gode råd - inden køb af autocamper
Autocamper markedet er i en stor udvikling i disse år. Hvis vi ser på salget af autocampere i landene omkring os, kan vi konstatere at tiden er kommet, hvor mange familier vælger at anskaffe en autocamper til ferie- og fritidsbrug. Der sælges mange autocampere i Norge, Sverige, Finland og naturligvis i Tyskland, hvor der stadigvæk sælges autocampere uden betaling af registreringsafgift.

Læs meget mere ved at klikke på vedhæftet fil:Fil:  Gode råd inden køb af autocamper
Comfort Holidays - afdelingen for udlejning af autocampere har på få år udviklet sig til en af Europas største udlejningsfirmaer.
Autocamperferie er i en rivende udvikling overalt i Europa. Det er den ferieform, som har haft den største fremgang i mange år. Når udviklingen for denne ferieform har været så stor skyldes det flere ting. En væsentlig årsag er uden tvivl trangen til at have friheden til selv at bestemme, feriested og oplevelser. Men naturligvis også friheden til at kunne ændre kurs når som helst. En anden årsag er den store komfort, som i dag tilbydes i autocampere. Alle nye autocampere har i dag samme komfort, som de mest veludstyrede ferieboliger i Europa. Med autocamperen har man blot den ekstra fordel, at man kan flytte ferieboligen til det sted, hvor man ønsker at opholde sig – til det sted, hvor man vil finde oplevelser.
Neergårds Camping råder i dag over tæt ved 100 autocampere til udlejning fra Hedehusene, Burg auf Fehmarn i Tyskland og Malmø i Sverige. Vi har dansk betjening overalt og vore autocampere er næsten alle fabriksnye. Der er modeller og indretninger, som passer til alle familie-størrelser, idet vi har delt vort program op i ikke mindre end 8 forskellige grupper.
Det er billigere at leje autocamper hos os med start i Malmø og Burg auf Fehmarn. Det skyldes alene den høje afgift vi har i Danmark. Når man lejer autocamperen hos os i udlandet er det alene til kørsel i udlandet. Man må som boende i Danmark ikke køre med en udenlandsk indregistreret autocamper i Danmark.

Ikke kun til sommerferien
Med det feriemønster vi i dag har i Danmark er der mulighed for mange billige autocamperferier udenfor den egentlige højsæson. Tag på en mini oplevelsesferie til Sverige, forlænget weekendtur til Berlin, motorløb, udstilling, Disney-land i Paris, cykelløb, fodboldkamp, tulipan - tur til Holland i det tidlige forår – eller ikke mindst: en tur rundt i Danmark for at opleve den fantastiske natur vi stadig har – sammen med familien. Ja – der er uanede muligheder.

Pakketilbud
- eller som vi også kalder det Supertilbud i autocamperleje.
Udenfor den egentlige højsæson har vi mange pakketilbud, hvor man ofte kan finde et godt tilbud som passer i forbindelse med påsken, pinsen eller andre perioder, hvor der er flere sammenhængende fridage. Vi er også villige til at ”skrue” et godt tilbud sammen, som passer netop til de oplevelser og den tur i gerne vil have i en af vore autocampere.

Find den rigtige indretning
Med 8 forskellige indretninger findes der med garanti også en indretning, som passer netop til din familie. Der findes ”børnemodeller” med store faste køjer, som også passer til meget voksne børn. Der findes store familiemodeller, hvor der er helt op til 7 sovepladser og der findes små handy to personers modeller. Fælles for dem alle er, at der er stor komfort i dem alle med stort køkken med køleskab, stort toiletrum med brusekabine, fast monteret fladskærm TV, mulighed for DVD tilslutning og mulighed for tilslutning af din bærbare PC. Der er monteret solmarkise og cykelholder til tre cykler.

Grundig instruktion in den ferien
Det er let at håndtere en autocamper. Mere og mere bliver fuldautomatisk, men der er teknik som skal læres. Du får ved bestillingen udleveret en instruktions DVD, som fortæller dig og viser dig alle funktioner i autocamperen. Senere får du tilsendt skriftlig informationsmateriale og endelig giver vi en meget grundig og god instruktion på afhentningsdagen.

Pas på vægten
Næsten alle vore autocampere kan føres med et almindelig B kørekort, som er gældende op til en totalvægt på max. 3500 kg. Som lejer skal man blot være opmærksom på, at jo større autocamperen er – jo mere vejer den og kommer tættere ved de tilladte 3500 kg. totalvægt – og jo mindre må den derfor laste. Alle disse oplysninger står naturligvis i vor udlejningsbrochure, som findes i forretningen og som sendes separat.